Saltar a continguts

Escola Municipal de Musica de Bellpuig

Navegació

Menú principal

Activitats de l´escola

Extraescolars

L'escola imparteix classes de música com a extraescolars a l'escola de primària Valeri Serra de Bellpuig des del curs 2012-13.

Aquestes classes van adreçades als nens de P4 i P5.

Tallers a l'escoleta

Dins l'espai familiar de Bellpuig l'escola de música imparteix tallers per a infants de 0 a 3 anys. En aquest espai es fan activitats setmanalment i el taller de música hi té cabuda un cop al mes.

Tallers musicals a càrrec de Núria Calaf.

Classes a la llar d'infants

Des del curs 2014-2015 s'imprteixen setmanalment classes de música a les aules de P1 i P2 se l'Escoleta.
Ho imparteix la docent Núria Calaf, especialitzada en pedagogia musical en edats primerenques.

Imatge de complement
Orquestra Infantil de les Terres de Lleida

Els alumnes de l'escola també participen a les trobades de l'Orquestra Infantil de les Terres de Lleida.

 

L’Orquestra Infantil de les Terres de Lleida es va crear durant el curs escolar 2011/2012 i neix de la llarga i estreta col·laboració entre el Conservatori Professional de Músics de Cervera i de l’Escola Municipal de Música de Ponts junt amb la col·laboració de les escoles municipals de música de Bellpuig, Guissona, Oliana i el departament de corda de l’escola municipal de música de Solsona. 

La participació i l’entusiasme dels professors d’aquestes escoles va permetre engegar una vegada més un projecte per motivar i formar el seu alumnat i establir al mateix temps un ric i fructífer intercanvi d’experiències, millorant així el rendiment docent.  

Imatge de complement
Bellpuig ressona

Gràcies al recolzament de l'Ajuntament, des de l'Escola Municipal de Música s'ha pogut crear un cicle de concerts al Teatre Armengol. Un espai que apropa la música a totes les edats.

 

L'idea de crear un cicle de concerts sota el títol de "Bellpuig ressona" és fruit de la reflexió que ens porta a promoure l'assistència a concerts per escoltar música en directe. Volem posar en vibració musical a tothom, volem omplir Bellpuig de sons!

 

Concert de professors

Anualment els professors de l'escola de música ofereixen un concert gratuit a tothom al Teatre Armengol. 

Trobades

Anualment els nens de l'escola de música participen en diferents trobades, com les de guitarra, percussió o violí, on els nostres alumnes fan un jornada amb nens d'altres indrets i on el propòsit es compartir una jornada musical i apropar els nens de diferents escoles municipals. Cada any una escola diferent acull alumnes d'altres escoles i com a cloenda del dia els alumnes fan un concert.

Audicions

L'escola organitza audicons d'alumnes al llarg del curs. Informarem anticipadament de les dates i horaris per tal que hi pugueu assistir.